Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

APARTAMENTY

Adres obiektu Na Wydmie 2/ 1- 5, 76-270 Ustka
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 5 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-7 z 7

 
 

Marika
Dodano: 2017-01-27
Pobyt od: 2017-01-05 do 2017-01-15 IP: xxx.28.220.58
 
 
  

Polecam ten obiekt, czysciutko, milo i swietnie wyposazony, warto tu spedzic urlop.Okolica b.ciekawa,las i morze


 
 

Basic
Dodano: 2016-08-15
Pobyt od: 2016-07-15 do 2016-07-20 IP: xxx.92.157.58
 
 
    

Jesteśmy zadowoleni. Byliśmy w lipcu tego roku z dziećmi . Dla rodzin miejsce idealne. Wszystko super. Mieszkania ładne czyste i zadbane co najważniejsze. Cisza i spokój. I wszystko w zasięgu ręki . Właścicielka w porządku👍. ..Polecam☺


 
 

Baska
Dodano: 2015-07-09
Pobyt od: 2015-06-29 do 2015-07-06
 
 
  

PO PROSTU SUPER!!!! czysto i pachnąco!!!! nowe meble, swietne wyposazenie, GORACO POLECAM !!!!! niedługo tam wrócimy!


 
 

Maria
Dodano: 2012-07-30
Pobyt od: 2012-07-21 do 2012-07-28
 
 
 

Polecam wszystkim.Warunki super,pogoda na zamówienie.


 
Seba i Mała
Dodano: 2010-07-21
 

miejsce i warunki pobytowe-swietne, goraco polecam wszystkim, ktorzy chcieliby odpoczac i dlugo wspominac urlop


 
Kasia z Tadeuszem
Dodano: 2008-07-20
 

Byliśmy w lipcu.Wspaniała okolica, wymarzone warunki.Las sosnowy to ukojenie dla organizmu podczas powrotu z plaży,czystej i rozległej.Szkoda tylko,że byliśmy tak krótko.Polecamy wszystkim,którzy szukają wypoczynku nad morzem. W przyszłości to adres,pod który się udamy ponownie.


 
Kasia i Andy
Dodano: 2004-06-09
 

Niedawno mielismy okazje odwiedzic to miejsce-bylo swietnie.Poza tym,super warunki.Polecam!


Opinie 1-7 z 7

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Ustka w przewodniku

Bursztynowy Bałtyk, czyli gdzie i kiedy szukać bursztynu

Bursztynowy Bałtyk, czyli gdzie i kiedy szukać bursztynu

Trwa właśnie najlepszy sezon dla wielbicieli wypoczynku nad Bałtykiem w ciszy. Spacery brzegiem morza można połączyć z poszukiwaniem bursztynów.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie